Sådan vælger du et fastforrentet lån

Når du har besluttet dig for en långiver, skal du sammenligne den årlige procentsats med gebyrer og andre vilkår for lånet, så du kan få den bedste ÅOP.

Et fastforrentet lån koster normalt ikke mere end et variabelt forrentet lån, fordi du har den samme rente hele tiden. Men hvis du tror, at du får brug for en højere rente i fremtiden, kan en variabel rente lån være svaret. Ved at vælge en variabel rente kan du drage fordel af periodiske renteændringer, som kan få dine månedlige betalinger til at svinge. Men nogle gange kan du få variable satser til lave priser i en bestemt periode.

Der er mange typer af lån til rådighed på markedet. Disse lån kan sikres på dit hjem, hvilket øger risikoen for misligholdelse, eller usikret, hvilket sænker risikoen, men kan resultere i en højere end gennemsnittet månedlig betaling.

Sikring af et lån mod dit hus begrænser din risiko betydeligt, men det kan øge størrelsen af dine månedlige betalinger. Dette øger værdien af dit lån hurtigere end en usikret lån.

Mange kortfristede lån, eller payday lån, er af variabel rente karakter. Disse kortfristede lån kan kun betales tilbage i en måneds udgang, hvis du bruger pengene, når du får din næste check. Du betaler generelt mere renter på disse lån, end hvis du lader det modnes mod en længere sigt.

Der er en hurtig måde at opbygge en stor kreditbetaling på. Det kræver ingen kredit check, og på blot et par minutter kan du have en $ 2500 grænse i din checkkonto, samt en $ 2000 grænse i din opsparingskonto.

Dette vil give dig mulighed for at foretage en betaling for at købe en bil. Det vil betale dig tilbage inden for 30 dage eller deromkring. Det nye lån vil være billigere end en gammel fra en anden långiver. Du kan bruge pengene til at købe apparater eller begge dele. BuyMove omfordeler Illinois til US Aid giver flytte støtte til hundredvis af familier rundt om i staten ved at give en nem måde for folk at få en ny bil eller beboelsesejendomme. Dette program flytter til den nye ejer uden beregning til den tidligere ejer eller thekick-off lenderincludingams * The Move to Now hviler blandt de bedste no-cost lån muligheder på markedet.

* Vilkårene har ændret sig, og mange af disse tilbyder nu ikke længere kun kick-off-gebyret. Nu starter gebyret ved $ 95, og beløbet stiger hvert halve år.

Omkostningerne, både månedlige og samlede, for at flytte er en stor overvejelse, når de beslutter at købe et køretøj. At vide, hvor mange penge der kan spares, vil give dig større kontrol over hele flytteprocessen. Selv hvis du har råd til $ 2000 fastsatte lånegrænse, de samlede omkostninger ved at flytte plus gebyrer (samt rammer af din kredit score) vil sætte dig langt over budgettet.

At vide om omkostningerne ved at flytte er en stor tidsbesparelse, mens omkostningerne ved at købe er noget af en bekymring. Nedenfor finder du en detaljeret analyse af flytte- og kreditstatistikkerne sammen med nogle ideer til, hvad du skal gøre for at være klar til at flytte, herunder tips om den bedste måde at indarbejde leasing på i stedet for finansiering, når du køber et køretøj.

Flytning er en stor udgift, så overvej at udsætte flytningen i mindst en måned. På den måde kan du koncentrere dig om dit job, indtil du finder det rigtige sted.

Overvej omhyggeligt familiens størrelse, så du kan flytte. Der er mange faktorer at overveje, såsom familiens størrelse, antallet af spillere i beslutningshierarkiet og afstanden mellem dit hus og det nye hjem, og hvor tilgængeligt området er til din tilsigtede brug. Du er nødt til at overveje, hvordan nærheden til skoler, indkøbscentre, museer og andre store destinationer er for dig bil. Overvej også effekten af pendlertider på både dig og din families vægt og tilfredshed med, hvad du flytter for at gøre.

Hvad er forsyningsselskaberne? Find ud af, hvad telefon, internetadgang, kabel eller satellit er, hvis du er inden for køreafstand fra en internetudbyder, størrelsen og typen af kabel- eller satellittilbud, antallet af områder med telefontjeneste og fællesskabsoplysninger om elektrisk, gas, koma GUD-strøm, kloakklassificeret service, langdistance- og ejendomsskatter, hvis det er relevant.

Grundigt grave gennem oplysninger om, hvad du er blevet spurgt, og gjorde forskning på andre folks udtalelser fra de udbydere, evaluering, opkald tilgængelighed, kundesupport / adgang, og satser (ja satser, dette tæller meget for dårlige elementer som det samme selskab ikke har en lang nok eller vellykket nok tilstedeværelse som ingen).

Skriv kommentar