Sådan får du din pc til at køre så hurtigt som den dag, du købte den

Der kan være flere fordele ved at købe en ny pc. Computeren kan nu være hurtigere, end da du købte den. Eller du har måske opgraderet det, så det er hurtigere end specifikationerne på kassen. Uanset hvad, kan du sørge for, at du gør alt for at bevare hastigheden og kvaliteten af din computer. Her er et par måder at gøre det på.

untu er en stor, gratis, antivirus alternativ.

Når du køber en computer, chancerne er gode, vil du installere populære antivirus-software såsom Kaspersky antivirus, fordi det er nemt at finde. Men at tage det ekstra skridt vil maksimere dit antivirusprograms muligheder.

460.000 vira er kendt for at eksistere fra april 2011, ifølge tallene fra anti-virus firma Trend Micro. Det er en hvert andet sekund, hvilket er ret godt. Men sandheden er, at din computer sandsynligvis er inficeret med antallet af vira, der simpelthen ikke er synlige for den gennemsnitlige computerbruger.

Den bedste måde at sikre, at din computer er beskyttet mod disse usynlige infektioner er at tage et supplement, antivirus-software, som vil filtrere alle de vira, så du kan komme tilbage til arbejdet.

TFWipe

Ligesom antivirussoftware er TFWipe designet til at dræbe alle de vira, der har inficeret din computer. Det konverterer alle filerne til en sikkerhedskopiversion, der kan fjernes, hvis du ikke kan få adgang til den.

Mobiltelefon signal

Bliver din mobiltelefon stærkere eller svagere? Nogle gange kan det være svært at bruge en mobiltelefon, der er i nærheden, hvor du er. Det er normalt på grund af, hvor telefonen er sat op. Hvis du har hovedtelefoner, og din telefon er konfigureret i en svag position, falder lydkvaliteten. Men sæt telefonen ned og fjern hovedtelefonerne, og tilslut den derefter igen. Din telefon deler signalet med nogle få personer, før du går uden for rækkevidde.

luftstrøm

Sørg for at skrue ned for ventilationsåbningerne på computerens kabinet, når der er luft til stede. Derudover skal du tage ventilatoren ud af strømforsyningen og kredsløbene. Den bedste måde at rense støv på er fra bunden af sagen. Sørg for at holde dig fra kabinettet og pc-sagen.

Hvis du holder computeren ren, forbedres dens ydeevne, og risikoen for at beskadige den mindskes. Hvis du ikke er tryg ved at gøre dette selv, kan du for nemheds skyld finde en computerrenser af høj kvalitet i en discountbutik eller kontorforsyningsbutik. Det er en god ide at holde computeren i et støvfrit miljø.

Brug computeren med en lukket sag.

Hold computeren ren og kør den ved stuetemperatur, hvilket generelt betyder at holde den væk og sidde i 5 til 6 minutter.

Spar penge på antivirusprogrammet ved at slukke for computeren, når det ikke er nødvendigt.

Kør det logiske, bestil først de nødvendige programmer på en bærbar computer, og tænd derefter cybersikkerhedssoftwaren.

bortskaffelse af Lenovo Think Pad X301 laptop:

piller, papir, rør og plastfolie vil støv og rense din Think Pad X301 laptop.

Dens porte, interne og eksterne, hjælper dig med at overføre data fra din bærbare computer. Brug rengøringsspray.

Med nogle rengøringssprays kan du fjerne støv, der sidder fast på harddiske, cd/dvd-drev, tastaturtaster, museknapper og Lync-taster, som er ret svære at se.

Ved hjælp af en skruetrækker kan du fjerne sidepanelet fra din Think Pad X301-bærbare computer.

Brug en fugtig klud, som du tørrede TheThink Pad X301’s.

Sæt det i en beholder fyldt med knap dæmpet vand. Think Pad’s porte, interne og eksterne, skal være helt tørre og faste.

Brug indstilling for Think Pad

Hvis du vil gøre starttiden hurtigere, skal du sætte Think Pad’s Power Setting til Maksimum.

Derudover skal du indstille strømstyringsindstillingerne til Maksimum. Dette vil hjælpe med at forlænge den bærbare computers batterilevetid.

Sætte Style tilbage i det Brim

Fjern sidedækslet på Think Pad. Derefter kan du genfasten den beskyttende film, der var blevet overholdt den bærbare computer. Hvis du fjerner den gamle harddisk og hukommelseskortet, kan du komme i gang med rengøringsprocessen.

Geninstaller harddisken. Alle data slettes, så du skal geninstallere dine data. Få genoprettelsessoftwaren, og installer den på din bærbare computer.

Du kan bruge Recovery Toolkit til at komme tilbage i den korrekte driftstilstand. Scan harddisken for at se, om der findes virus, og finjuster harddisken for at opnå den optimale ydeevne.

Udskift processoren. Processoren er nøglen til den bærbare computers hastighed. Se processorens servicemanual. Du kan også fjerne og installere Intel Corporations Dual Core-processor.

ligner en masse dikkedarer, men virkelig ikke tilføje meget. Du kan få adgang til værktøjskassen og deaktivere de nye opdateringer.

Skriv kommentar