Sådan ansøger du om et saldooverførselskreditkort

Pris-, term- og betalingsmuligheder kan variere. Ikke alle kreditkortselskaber tilbyder 0% ÅOP på saldooverførsler fra et højere kort til et lavere kort. Så før du ansøger om en balance overførsel kreditkort, skal du sørge for at forstå ÅOP på hvert kort. Hvis renten indledende tilbud er 0%, skal du vide, hvor længe denne indledende sats varer. Find også ud af, hvad satsen vil være efter introduktionsperioden udløber. Disse spørgsmål vil give dig en bedre idé om, hvilken type sats til at forvente på dit personlige lån.

En nem måde at vælge dine kreditkort er at bruge en online-tjeneste, der advarer dig om nye offers.http://www.credit-card-com.com Normalt vil du være i stand til at sammenligne flere ÅOP på én gang, da hvert kreditkortselskab har sine egne priser og vilkår. Men at gøre det kan være forvirrende, da virksomheder ofte bruger alle slags udtryk, der betyder forskellige ting for forskellige mennesker. (Når du ansøger om et kort, skal du se, hvilken pris og hvilke vilkår en virksomhed tilbyder “permanENT”. Brug ordet permanent i TheVert, hvis det er muligt, og som automatisk sænker ÅOP.)

Sørg for, at du ved, hvad minimumsbetalingen er. Har du en alvorlig gæld? Er du gør en typisk “traditionel” eller “end normalt” betaling hver måned? For at forenkle tingene skal du tilføje en typisk månedlig betaling for at se, hvor meget du tjener. Er det mindre end det beløb, du har betalt i kombinerede kreditkortbetalinger? Hvis ja, at få godkendt til et kreditkort er allerede gjort. Hvis ikke, er du nødt til at prøve en bedre tilgang, som høj rente forbrugslån er den endelige, og ofte sværeste, dem til at betale sig. Hvis du har gæld, så skal du henvise til min tidligere brik om, hvordan kan du forhandle med en indsamler til at afvikle en gæld for mindre end du skylder.

Køb altid det bedste tilbud, og læs det med småt, før du ansøger. Husk, at priser og vilkår varierer, så du skal være sikker på at matche en ÅOP og en minimums ÅOP til hvert kreditkort. Når du ansøger om et kort, kreditkort ansøgninger har ugunstige vilkår. Læs det med småt først. Hvis du ikke forstår noget på en kreditkortansøgning, skal du spørge den ansvarlige. Sætninger og gebyrer er meget forvirrende og bør fortolkes med omhu. Kom godt i et kreditkort er ofte porten til at få et lån, og når alvorlig gæld er til stede. Kredit er dit mest værdifulde aktiv, så behandl det på den måde!

Skriv kommentar