Gebyrer for afdrag på realkreditlån

Hvis du anmoder om en fast sats, kan du få et andet svar end det på deres hjemmeside. Hvis den betalingssats, du modtager, er fast, men den faktiske rente er variabel, vil du ende med at betale en højere rente på flere millioner dollars. Lad det ikke ske. Du bør altid kende satserne for din fastforrentede boligejer lån samt eventuelle investeringer, der har variable satser.

Vær på udkig, hvis annoncerede priser går op efter en periode med annoncerede lave priser. Dette er også kendt som en teaser eller rabat sats og vil blive en ARM (justerbar-sats realkreditlån). Du skal være opmærksom på, at den annoncerede sats kan stige over tid. Hvis rentestigninger opstår på et tidspunkt, hvor du sandsynligvis vil være mindre fem år væk fra slutningen den laveste sats, kan det være værd refinansiering til et andet lån. Sørg for at forhandle vilkår, der ikke får dine månedlige betalinger til at stige voldsomt, hvis dette sker.

Det er vigtigt at forstå de nøjagtige gebyrer og gebyrer, der vil gælde. De mest almindelige gebyrer, der kan ændre en lav sats annonceret til en høj, er behandlingsgebyrerne og tegningsgebyrerne. Selvom der er mange, anbefaler vi, at du gennemgår din realkreditkontrakt. Det er normalt opført i de fleste realkreditlån kontrakter (men sørg for at læse det omhyggeligt). Det vil ikke gøre dit liv lettere!

Yderligere gebyrer for at være forsigtig med omfatter årlige gebyrer. Disse gebyrer kan hurtigt tilføje op. Disse gebyrer dækker ikke omkostningerne til vurderingen, eller omkostningerne ved at ansætte et realkreditlån advokat eller rådgiver. Du er nødt til at bruge så meget på forhånd for et meget lille gebyr på din første aftale.

Du skal muligvis betale op til $ 1.000 hvert år for at få dine kreditrapporter fra de nationale kreditbureauer. Mens nogle realkreditinstitutter kan forsøge at overbevise kunderne om at få deres kredit rapporter fra dem, kan de være i stand til at give bedre resultater.

Lukkeomkostningerne kan gælde for egenkapitallinjer i hjemmet. Den gennemsnitlige pris for dette er 1 til 3%. Nogle virksomheder vil tilføje dette til dit lånebeløb. Det er dog muligt hurtigt at tilføje det til din månedlige betaling.

ÅOP bruges til at bestemme nogle gebyrer, men satserne kan også være variable. Disse satser kan variere fra prime op til 12% med de satser, der justeres som Federal Reserve rejser, sænker, eller annullerer satser.

Der er ingen fradragsberettigede på disse gebyrer, som du er nødt til at betale op foran. Det er ligesom dit bankkort eller kreditkort. Selvrisikoen skal betales på det tidspunkt, hvor lånet oprettes eller behandles. Det kan koste så meget som et par tusinde dollars, og det er ofte taget ud fra dine månedlige betalinger.

Dette område kan også uventet ende med at koste dig penge. Ikke-tilstrækkelige midler gebyrer og overtræk gebyrer er nogle af de mest populære, samt valutaomregning gebyrer. Mens overtræksgebyrer opstår, når kontoen ikke er i stand til at betale det fulde beløb, betyder det ikke, at den automatisk lukkes. Du skal muligvis betale ekstra gebyrer, hvis din konto overskrider grænsen. Disse gebyrer svarer til den ikke-tilstrækkelige fond (NSF), og banken kan dække dem baseret på dine normale indskud via betalingskortet. Men igen, disse afgifter opkræves af banken. Du har brug for et forskud, ikke en undskyldning for at blive rig.

Der vil være tidspunkter, hvor du har ekstra penge og ønsker at bruge dem. Dette er din traditionelle saver adfærd. Du betaler ikke for høje gebyrer. Din bankmand vil tilføje gebyret til din månedlige regning. Bankerne forsøger at dække de faste omkostninger. Faktisk ville bankerne elske det at have dig fylde din atm kort med kontanter, så de ikke har bankfolk gebyr.

Disse gebyrer kan hurtigt tilføje op, så det er dit ansvar at gennemgå vilkårene for dine kreditkort omhyggeligt. De fleste kreditkort vil liste nogle gebyr på vilkårene oplysningsaftale. De eneste gebyrer, du skal betale, er eventuelle overtræksgebyrer og NSF-gebyrer, månedlige kontogebyrer, gebyrer for forsinket betaling og månedlige kontogebyrer.

Skriv kommentar