3 Metoder Tosilo Strukturer et websted

Søgemaskineoptimering fortsætter med at udvikle sig. Strategier og de teknikker, der anvendes til at optimere søgemaskiner har gennemgået en masse ændringer og forbedringer. For at være konkurrencedygtig skal du være i stand til at forstå de forskellige algoritmer og oplysninger fra søgemaskiner. Dette kan gøre det vanskeligt at udvikle de bedste SEO strategier for dig site.

Dette er nogle af de bedste måder at silo-strukturere dit websted for at få høje placering på søgemaskinerne.

Der bør ikke være nogen direkte links til nogen af niveauerne på dit websted. Disse links kan placeres i separate kategorier.

Hver underkategori, der linker til hovedsætningen, skal indeholde de nøgleord eller nøgleudtryk, der er fremtrædende på siden.

Topplacering er dit mål. Den højeste sandsynlighed for, at der klikkes på dit link, er fra det websted, der har den højeste rang på resultatsiderne. Derfor er det vigtigt at opsøge links fra højtstående websteder til dit websted.

Prøv at komme til toppen så ofte som muligt. Højere rang websteder i resultaterne sider vil sandsynligvis have en højere klikfrekvens. Du kan derfor være sikker på, at du vil have den højeste konverteringsfrekvens for besøg på faktisk salg.

Du kan opnå topplaceringen ved at udvikle links til sider med høj rang og opbygge flere links. Du kan øge værdien af hver ny kategori, der oprettes. Det vil føre til en hurtigere klatre op i graderne og et websted, der rangerer højt.

Du behøver ikke at bekymre dig om siderækker på andre websteder. Du bør fokusere på det link, der stammer fra et websted med høj sideplacering og bringer en besøgende til dit websted. Sideplaceringen, der vises på det websted, der linker til dig af søgemaskiner, tæller ikke. Du får en højere sideplacering, hvis websitet har en høj sideplacering. Det er derfor, du vil få en bedre rang, hvis du har flere links til dem end andre.

Det er mere fordelagtigt at have en række websteder med lav sideplacering, der peger på dit websted end et stort antal høje sideplaceringer. Det er vigtigt at være forsigtig, når du forbinder. Hyperlinks skal placeres inden for rammerne af andre hyperlinks. Du bør ikke bruge den samme baggrundsfarve til teksten. Søgemaskiner accepterer muligvis ikke links, der indeholder vigtige nøgleord eller ikke har nogen forbindelse til sidens indhold. Linkudveksling skal indeholde linktekst, der er relevant for din hjemmeside. Hvis du vil placere et hyperlink i forbindelse med et indlæg på en blog, skal du sikre dig, at det indeholder det nøgleord, der er relevant for dit websted. Du bør sikre, at dit link er relevant for forummet emne, når du sender en besked på et forum.

Det er en god ide at forsøge at udveksle forbindelser mellem forskellige IP-adresser. Jeg har set mange mennesker nye til online markedsføring være bekymret over det faktum, at deres IP-adresse er blevet blokeret af forskellige søgemaskiner. Dette kan undgås ved at installere et tracker-plugin på dit websted. Når det er begyndt at spore din IP, kan du styre, hvilke sider du vil linke tilbage til. Du kan også blokere andre websteder. Du kan også købe software, der forhindrer søgemaskiner i at følge links, der sporer din IP. Dette er ikke en billig mulighed, men det kan være meget effektivt.

Hvornår har du sidst udvekslet links til et websted med høj sideplacering. Det er sandsynligt, det var for ganske nylig. Du har en god chance for, at det var, mens du brugte de populære søgemaskiner. Det var en side med en lavere sideplacering, men du ville ikke knytte til den. Du ignorerede det link, der ville have ført dig til en side med højere sideplacering. Mest sandsynligt klikkede du på en højere sideplaceringsside, fordi du blev vildledt af webstedet for forårets ender. Søgemaskiner vil blive forvirret endnu mere af dette. Du kan forbedre din position med søgemaskiner som Google ved at ignorere de detaljer, de fleste webstedsejere er besat af og bruger meget af deres tid på. Det er de ting, du bør undgå.

Start med artiklen markedsføring. Dette er den nemmeste og mest effektive måde at øge søgemaskinens resultater. Du bør medtage dit websted i en ressource boks i bunden af hver artikel. Du bør medtage dit navn, URL, samt de søgeord, du forsøger at rang for i din artikel. Når du er færdig med din artikel, skal du sørge for at udgive den på en artikelmappe. Før du gør noget andet, skal du sørge for, at dine artikelmapper indekseres af søgemaskiner. Google søger regelmæssigt på internettet og finder dine artikler, før de udgives.

Skriv kommentar